Το Διδακτικό Μας Προσωπικό

Ο Χρυσολέων Θ. Παπαδόπουλος είναι Καθηγητής στις Ποσοτικές Μεθόδους στη Διοίκηση Παραγωγής, Υπηρεσιών   και Επιχειρησιακών Λειτουργιών στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών (Ο.Ε.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) . Επίσης, ήταν ο Διευθυντής και ιδρυτής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου (στο Τμήμα Διοίκησης Επιχε...


Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

Η Χριστίνα Μπουτσούκη είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Μάρκετινγκ του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος μαθηματικός (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), έχει μεταπτυχιακό στην Επιχειρησιακή Έρευνα (Lancaster University, Management School) και Διδακτορικό στο Μάρκετινγκ Λιανικού Εμπορίου (ManchesterMetropolitanUniversity, Depa...


Αναπληρωτής Καθηγητής

Ο Αθανάσιος Τσαδήρας έλαβε το Διδακτορικό Δίπλωμα  στη Τεχνητή Νοημοσύνη από το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, το 1997. Το 2002 ολοκλήρωσε τις μεταδιδακτορικές του σπουδές στο ίδιο τμήμα με θέμα τη Λήψη Αποφάσεων, τη Πρόβλεψη και το Στρατηγικό Προγραμματισμό.

Είναι σήμερα Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου ...


Επίκουρος Καθηγητής

Ο Χρήστος Ζηκόπουλος είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), όπου διδάσκει σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη «Διοίκηση Παραγωγικών Συστημάτων» και Διδακτορικό Δίπλωμα στην «Αντίστροφη Εφοδιαστική», όλα από το Α.Π.Θ.

 ...


Επίκουρος Καθηγητής

Ο Αλέξανδρος Διαμαντίδης είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος MSc από τη σχολή School of Computer Applications του Dublin City University της Ιρλανδίας. Είναι κάτοχος του διδακτορικού διπλώματος από το Τμήμα Μηχανι...


Λέκτορας ΠΑΜΑΚ, Εξωτερικός Συνεργάτης

Ο Mιχάλης Μαντάς είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α.) (2000) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (M.Sc.) στις Επιστήμες των Αποφάσεων (2001) με ειδίκευση στη Διοίκηση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και τις Μεταφορ...


Tι λένε για το πρόγραμμα

Μαρία Πασχαλίδου

“Η εμπειρία μου ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια όσον αφορά το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών "Logistics και διοίκηση αλυσίδας εφοδιασμού" του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου ηταν πολύ ενδιαφέρουσα και μου δόθηκε η ευκαιρία μεσα απο το πρόγραμμα να έρθω σε επαφή με ανθρώπους που είχαν σχέση με το αντικεί της διοίκησης εφοδιαστικής αλυσίδας. Μέσα απο την διδασκαλία των μαθημάτων αποκόμισα πολλές χρήσιμες γνώσεις που πραγματικά με βοήθησαν βρω αυτο που ήθελα να ασχοληθώ, "τον τομέα εξυπηρέτησης πελατών". Σ'αυτό συντέλεσαν πολύ η καλή επικοινωνία με τους καθηγητές και τους συμφοιτητές μου με τους οποίους είχαμε μια άψογη συνεργασία. Παρόλο που το πρόγραμμα ήταν στην αγγλική γλώσσα όλοι οι καθηγητές ηταν πρόθυμοι να βοηθήσουν όποτε παρουσιάζονταν κάποιο θέμα. Το συστήνω ανεπιφίλακτα σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με θέματα που αφορούν σαν σύνολο τη διοίκηση εφοδιαστικής αλυσίδας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει αρχίσει να έχει πολύ μεγάλη ζήτηση στην Ελλάδα και ειδικά στο εξωτερικό για όσους και όσες σκοπεύουν να εργαστούν εκτός Ελλάδος. Σας ευχαριστώ πολύ για την ωραία εμπειρία.”

Γρηγόρης Παπαθανασίου

Logistics Manager, ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΑΘΗΣ Α.Ε.

“Έχοντας δουλέψει στο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας ήταν για εμένα σημαντική απόφαση η συμμετοχή μου στο μεταπτυχιακό. Ήταν όμως πολύ καλή απόφαση. Μου έδωσε μια νέα, ενδιαφέρουσα και τεκμηριωμένη οπτική των logistics”

Γιώργος Ανδρέου

“Η εξειδίκευση που προσφέρει το μεταπτυχιακό είναι μοναδική. Πέρα από το επίπεδο της εκπαίδευσης και το εξαιρετικό πρόγραμμα τα εκπαιδευτικά ταξίδια και οι επισκέψεις σε επιχειρήσεις μας έφεραν σε επαφή με την αγορά. Ευχαριστώ τους καθηγητές μας για όλη τη βοήθεια και την καθοδήγηση”

Eγγραφείτε Στο Newsletter

Εγγραφή