Αθανάσιος Τσαδήρας

Ο Αθανάσιος Τσαδήρας έλαβε το Διδακτορικό Δίπλωμα  στη Τεχνητή Νοημοσύνη από το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, το 1997. Το 2002 ολοκλήρωσε τις μεταδιδακτορικές του σπουδές στο ίδιο τμήμα με θέμα τη Λήψη Αποφάσεων, τη Πρόβλεψη και το Στρατηγικό Προγραμματισμό.

Είναι σήμερα Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την ασαφή λογική, τα νευρωνικά δίκτυα, τα συστήματα υποστήριξης αποφάσεων, το ηλεκτρονικό εμπόριο και τα πληροφοριακά συστήματα διοίκησης.

Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 60 άρθρα σε περιοδικά, συνέδρια και βιβλία. Είναι κριτής σε πολλά επιστημονικά περιοδικά, συμπεριλαμβανομένων των Information Sciences, Fuzzy Sets & Systems, International Journal of Computer Mathematics, ΙΕΕΕ Transactions on Neural Networks.

Έχει συμμετάσχει σε διάφορα έργα σχετικά με τα πληροφοριακά συστήματα, την ηλεκτρονική μάθηση, τις υπηρεσίες web, κλπ. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Τεχνητής Νοημοσύνης, της Ελληνικής Εταιρείας Πληροφορικής, του IEEE και του ACM.


Προσωπική Σελίδα : http://users.auth.gr/tsadiras/

Eγγραφείτε Στο Newsletter

Εγγραφή