Δημήτρης Παπαγγέλου

Ο Δημήτρης Παπαγγέλου εργάζεται στον τομέα της πληροφορικής για πάνω από 20 χρόνια και διαθέτει εμπειρία σε προγραμματισμό λογισμικού (development), σε συμβουλευτική υποστήριξη εφαρμογών (consultant) καθώς και σε υλοποίηση μεγάλων πληροφοριακών συστημάτων, ERP (implementation).  Η εξειδίκευση του αφορά τον τομέα της εφοδιαστικής διαχείρισης των αποθηκών (logistics) και έχει υλοποιήσει και συμμετάσχει σε έργα WMS μεγάλων επιχειρήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει βοηθήσει τις επιχειρήσεις να λύσουν τα οργανωτικά προβλήματα των αποθηκών τους και έχει βραβευθεί γι’ αυτό με βραβείο BiteAwards.

Ο Δημήτρης Παπαγγέλου είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός και προγραμματιστής εφαρμογών Η/Υ. Σπούδασε στην Θεσσαλονίκη και από τον 2008 συμμετέχει ως διδάσκων στα μεταπτυχιακά προγράμματα του ΑΠΘ. Σκοπός των μαθημάτων του είναι να βοηθήσει τους φοιτητές να προσομοιώσουν το περιβάλλον λειτουργίας των επιχειρήσεων και να έρθουν σε επαφή με τα πραγματικά προβλήματα των εταιριών, κυρίως στον τομέα του WMS μέσω των ERP .

Ο Δημήτρης Παπαγγέλου διαθέτει άριστη τεχνική κατάρτιση σε θέματα software, δημιουργικό πνεύμα, επαγγελματισμό και σήμερα διοικεί ένα τμήμα από 25 επαγγελματίες πληροφορικής στην εταιρία e-SingularLogic.  Το τμήμα του συνεργάζεται με ένα  εκτεταμένο δίκτυο 500 συνεργατών της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας υπηρεσίες υποστήριξης  καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εμπορολογιστικές εφαρμογές και ERP συστήματα. 


Eγγραφείτε Στο Newsletter